HIMALAYA MAGNESIUM
body cream en body lotion

100% NATUURLIJKE MAGNESIUM SKINCARE

Himalaya SkinCare Sensitive

uitgelicht

Bevat geen PEG’s, sulphaten (SLS en SLES), parabenen, petroleum ingrediënten, phthalates. Is gluten- en dierproef-vrij.

Deze zeer rijke intensief hydraterende Magnesium Body cream en Lotion is de perfecte mix van plantaardige/biologische en huidvriendelijke ingrediënten gecombineerd
met de heilzame eigenschappen van 33% Elementaire Himalaya magnesiumolie.
Bevat geen PEG’s, sulphaten (SLS en SLES), parabenen, petroleum ingrediënten, phthalates. Is gluten en dierproef-vrij.
Himalaya magnesium BODY CREAM EN LOTION:

Het verschil zit in de plantaardige bestanddelen en de magnesium concentratie
Het is zo makkelijk om een product op de markt te brengen wat pretendeert dat het de magnesiumbalans onderhoud/verhoogt en dat het goed is voor bepaalde huidziekten.
Maar dan is het wel van belang dat er ook daadwerkelijk een behoorlijk aandeel zuivere magnesiumchloride in het product zit.
We weten allemaal zo langzamerhand wel dat marketing ons vaak voor de gek houdt. Echte sinaasappelsap mag voor meer dan 90% bestaan uit appelsap. En wat te denken over kokosolie, 95% van kokosolie bestaat uit copra met smaak en geurstoffen (lees meer op de blog van Monique van der Vloed) en ga zo maar door.

Magnesium Body Lotion

Ook bij body Creams en lotions met magnesium is de hoeveelheid vaak verwonderlijk laag. Dat is niet zozeer om ons voor de gek te houden maar omdat het een heel lastig en duur proces is om op een juiste wijze magnesium bij dit soort producten toe te voegen. Het staat dan wel op het flesje of tube dat het magnesium bevat maar of het effectief is waar je het voor koopt?

WAAROM HIMALAYA SKINCARE MAGNESIUM BODY CREAM EN LOTION?

31% NATUURLIJKE ONGERAFFINEERDE MAGNESIUM + EEN perfecte mix van plantaardige/biologische en huidvriendelijke ingrediënten.
Himalaya magnesium SkinCare

Wij zijn na 2 jaar ontwikkeling en onderzoek er in geslaagd een bodycream en een body lotion te ontwikkelen waar een magnesiumchloride percentage (zuivere magnesiumolie) van 33% in verwerkt is. Nu zul je misschien denken, maar wat is daar nu zo uniek aan?
Bodycreams en Bodylotions bestaande uit plantaardige/biologische producten zijn normaal niet te mengen met een hoger percentage dan 10-15%. In Zechsal Body Cream bevindt zich slechts 10 % magnesiumolie en bij Magnesium Body Butter van Better-You 15%. Bij een hoger percentage valt het product als het ware uit elkaar en gaat schiften. Dat is heel jammer want 10% -15% magnesiumolie is natuurlijk erg weinig om je magnesium balans te ondersteunen en ook de positieve werking van de magnesium zal dan aanzienlijk minder zijn.

Daarom zijn wij er ongelooflijk trots op dat we een methode hebben kunnen ontwikkelen die ons wél in staat stelt om 33% magnesiumchloride (originele Himalaya magnesiumolie) aan de bodycream en bodylotion toe te voegen.

Oh ja, voordat we het vergeten. Bij dit proces worden geen chemische middelen gebruikt en wordt koud verwerkt, dus niet onder hitte. Pas dan blijven alle plantaardige en biologische eigenschappen van de ingrediënten in tact.

GEBRUIK HIMALAYA SKINCARE MAGNESIUM
BODY CREAM EN LOTION

gerbuik bij een 200 ml en 500 ml fles.

MAGNESIUM BODY CREAM

Gebruik en toepassing: Naar behoefte. Geschikt voor gebruik over het hele lichaam. Masseer Magnesium Body Cream in opeen schone, droge huid. Voor het beste resultaat, gebruik na een bad of douche. Vermijd contact met ogen. Niet gebruiken op beschadigde of beschadigde huid. Gebruik binnen 12 maanden na opening.

Lees hier meer waarom je de keuze mag maken voor Himalaya SkinCare

Bevat geen SLS, SLES, parabenen, PEG vrij, Glutenvrij, Petroleum (vaseline) vrij, dierproefvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Verpakt in PBA vrije flesjes.

Ingrediënten: Aqua, Magnesiumchloride, Aqua, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Mono Stearate, Theobroma Cocao Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Coco Glucoside, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid.

MAGNESIUM BODY LOTION

Gebruik en toepassing: Naar behoefte. Geschikt voor gebruik over het hele lichaam. Masseer Magnesium Body lotion in opeen schone, droge huid. Voor het beste resultaat, gebruik na een bad of douche. Vermijd contact met ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Gebruik binnen 12 maanden na opening.

Lees hier meer waarom je de keuze mag maken voor Himalaya SkinCare

Bevat geen SLS, SLES, parabenen, PEG vrij, Glutenvrij, Petroleum (vaseline) vrij, dierproefvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Verpakt in PBA vrije flesjes.

Ingrediënten: Aqua, Magnesiumchloride, Cocos Nucifera, Helianthus Annuus, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Butyrospermum Parkii, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Prunus Armeniaca, Aloe Barbadensis, Citric Acid, Tocopherol, Lactic Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

.