HIMALAYA MAGNESIUM
serum+msm

100% NATUURLIJKE MAGNESIUMCHLORIDE

Wat is magnesium serum?

uitgelicht

Door de unieke 100% natuurlijke samenstelling is Himalaya magnesiumserum bij uitstek geschikt voor huidaandoeningen en schimmelinfecties. Door de heilzame eigenschappen wordt de serum+msm ook veel door sporters en masseurs gebruikt.

Himalaya magnesium Serum+MSM is 100% puur magnesium voor je huid.
MSM is een organische zwavelverbinding die van nature in plant, dier en mens wordt aangetroffen. MSM is vooral populair geworden als pijnstiller en ondersteunend middel bij aandoeningen van het bewegingsapparaat zoals osteoartritis (artrose), (reumatoïde) artritis, (sport) blessures en RSI (repetitive strain injuries).

Himalaya magnesium Serum+MSM:

 • Himalaya magnesium Serum+MSM heeft een hoge biologische beschikbaarheid en is daardoor milder voor de huid dan andere magnesium producten terwijl het toch bijzonder krachtig en effectief is.
 • Himalaya magnesium Serum+MSM bestaat uit zuiver bronwater en pure elementaire magnesiumchloride met een gehalte van 31%.
 • Himalaya magnesium Serum+MSM is een 100% zuiver natuurproduct zonder toegevoegde ingrediënten. Het bevat essentiële sporenelementen en mineralen die van belang zijn voor je gezondheid.
Magnesium serum

Voordelen Himalaya magnesium serum+MSM

31% NATUURLIJKE ONGERAFFINEERDE MAGNESIUM MET ZUIVER BRONWATER UIT HET HIMALAYA GEBERGTE.
 • NATRIUM ARM.
 • Ontspant je spieren
 • Voorkomt spierpijn en kramp
 • Helpt bij rusteloze benen
 • Ideaal voor sporters
 • Glutenvrij
 • Bij hoofpijn en migraine
 • Helpt tegen vermoeidheid
 • Zorgt voor een goede nachtrust
 • Helpt bij hormonale klachten

Gebruik Himalaya magnesium serum+MSM

gerbuik bij een 200 ml en 500 ml fles.
Himalaya magnesium Serum+MSM 200 ml is voorzien van een pompje. 1 pompdosering is ca. 1,5 ml en bevat ca. 150 mg pure magnesium. Je dus kunt zelf bepalen wat je per dag aan Himalaya magnesium Serum+MSM wilt gebruiken. Contact met ogen en open wondjes vermijden Houdt er rekening mee dat je door je voeding ongeveer 50-100 mg magnesium per dag binnenkrijgt. Maximale hoeveelheid per dag niet overschrijden zonder een deskundige te consulteren.

Aanbrengen op de huid bij voorkeur op armen, benen, buik, rug of op de te behandelen plek. Licht inmasseren.

Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Mocht de tinteling te heftig zijn, dan kun je de huid eerst vochtig maken voordat je het Himalaya magnesium Serum+MSM erop aanbrengt. Om de opname te bevorderen laat je het Serum+MSM tenminste 15 minuten inwerken.
Je  kunt het Himalaya magnesium Serum+MSM daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken.

Voor een optimaal effect is dagelijks gebruik zowel ‘s morgens en ‘s avonds aan te raden. Bij spierpijnen en krampen kan je het Himalaya magnesium Serum+MSM direct op de pijnlijke plaats aanbrengen. Bij ernstige huidproblemen consulteer eerst je arts.

SPORTERS
Breng de Himalaya magnesium Serum+MSM ruim voor het sporten aan, het geeft soepelere spieren en spierpijnen komen na het sporten minder voor. Lees hier meer.

Himalaya magnesium serum+MSM wordt geleverd in hoeveelheden van 200 ml, 500 ml.

Sluit Menu
De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 234 reviews.
×

Winkelmand