Himalaya magnesium en sport

Magnesium en sport. Himalaya magnesium sportolie voor sporters. Sporten heeft ook invloed op je magnesiumwaarde in je lichaam. Als je langdurig en regelmatig sport dan daalt je magnesiumwaarde. Je lichaam heeft dan meer magnesium nodig, omdat je spieren daarom vragen. 

Verbeter je prestatie en uithoudingsvermogen in sport met magnesium

Himalaya magnesium sportolie of magnesium serum is goed voor je spieren

Een tekort aan magnesium kan bij sporters vervolgens krampen in de spieren veroorzaken. Als het magnesiumtekort wordt opgeheven verdwijnen ook de klachten. Het gebruik van magnesiumolie, magnesium serum of een supplement met magnesium kan het goed verhelpen. Magnesium en sport: breng de magnesiumolie of magnesium serum ruim voor het sporten aan. Het ondersteunt de normale spierwerking bij het sporten. Himalaya magnesiumolie en magnesiumserum bevat 31% natuurlijke ongeraffineerde magnesium met zuiver bronwater uit het Himalaya gebergte.

Himalaya magnesiumolie voor sporters sportschool
Himalaya magnesiumolie en sport

Vaak treedt er tijdens het sporten ook magnesiumverlies op via bijvoorbeeld zweet en urine. De magnesiumbehoefte van sporters is daardoor dus erg groot. 

Als je als sporter al een lage magnesiumwaarde hebt kan dit zelfs leiden tot tekorten. Dat kan uiteindelijk je fysieke prestatie verminderen. Magnesium is dus een belangrijk mineraal voor je gezondheid en bij het uitoefenen van je sport.

Invloed van Himalaya magnesium en sport: magnesium sportolie of serum+msm voor snel herstel.

Himalaya magnesium sportolie of magnesium serum+msm is ideaal voor sporters. Laat de magnesium sportolie voor het sporten tenminste 10 minuten inwerken. Je kunt de magnesium daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken.

magnesium sportolie
  • Is goed voor de spieren
  • Ideaal voor topsporters
  • Bevat 31% zuivere magnesiumchloride
  • Himalaya magnesium sportolie bevat MSM zwavel
  • Himalaya magnesium serum bevat MSM zwavel

Geef je sportprestatie een magnesiumboost

Wil je meer info over magnesiumolie? lees dan verder op magnesium-olie.nl

Ben je een therapeut en heb je een eigen praktijk?

Himalaya magnesium, when Health is your concern