Solmag 200 ml MSM gel

19.95

MSM GEL, ZEER ZUIVERE HUID EN GEZICHTS GEL 200 ML.
Veel oliën, zalven en crèmes bevatten synthetische geur- en kleurstoffen. Als je een gevoelige huid hebt reageer je vaak niet goed op dergelijke producten. Daarom hebben wij MSM gel ontwikkeld. De in deze zuivere MSM gel aanwezige zwavel (in de vorm van MSM) wordt wel het schoonheidsmineraal genoemd, omdat het de huid jeugdig en soepel houdt. Zwavel maakt o.a. deel uit van collageen en keratine, eiwitten die huid, haar en nagels hun structuur geven. Regenesis MSM gel ondersteunt tevens het zelfherstellend vermogen van de huid. MSM Gel is hypoallergeen. VOOR MEER INFO ZIE DE BESCHRIJVING.

Beschrijving

SOLMAG MSM GEL

Het therapeutische effect van zwavel, in de vorm van MSM gel, is al heel lang bekend. Al in de oudheid was het baden in de zwavelrijke hete bronnen, vaak van vulkanische oorsprong, een geliefde methode om van klachten af te komen, vooral van reumatische aard. In veel hedendaagse kuuroorden blijkt het water ook vaak rijk te zijn aan zwavelverbindingen.

Voordelen

  • Solmag MSM gel heeft een zeer laag molecuulgewicht en wordt daarom zeer gemakkelijk via de huid opgenomen.
  • Solmag MSM gel bestaat slechts uit water, MSM en een geleermiddel.
  • Solmag heeft voor deze gel uitsluitend de hoogst mogelijke kwaliteit MSM (NuTraMSM) geselecteerd.
  • Snelst opneembare zwavel voor de huid
  • MSM gel kan gebruikt worden na het opbrengen van magnesiumolie of serum.
  • Geleverd in handige dispenser

Lees hier meer over MSM.

Gebruik: Tenzij anders voorgeschreven de te behandelen plekken meerdere malen per dag insmeren. Breng indien nodig een gaascompres aan.
Niet op open wonden smeren.

Wil je meer weten over de hoogte kwaliteit MSM google dan naar NuTraMSM.

MSM gel wordt wel het schoonheids mineraal genoemd omdat het de huid zacht, soepel en jeugdig houdt.

MSM gel (methylsulfonylmethaan) bestaat uit een vorm van organisch gebonden zwavel, dat deel uit maakt van de natuurlijke cyclus van zwavel. Het komt ook in voedsel voor, maar niet in significante hoeveelheden en veel gaat bij het kookproces verloren. Veel mensen blijken dan ook ongemerkt een tekort te hebben. Naarmate de leeftijd stijgt, gaat de hoeveelheid MSM en zwavel in het lichaam achteruit. De vele lichaamsprocessen waarbij zwavel betrokken is, functioneren dan minder goed, wat op den duur allerlei degeneratieverschijnselen tot gevolg heeft.

MSM gel bevat zwavel in een voor het lichaam gemakkelijk bruikbare vorm. Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium, fosfor) tot de macromineralen die het lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden nodig heeft. Desondanks is het nog één van de meest onderschatte mineralen. Er bestaat bijvoorbeeld nog steeds geen ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) voor zwavel. Zwavel is essentieel voor een groot aantal lichaamsfuncties. Het is een onderdeel van belangrijke aminozuren en vrijwel alle eiwitten.
Bijvoorbeeld de synthese van collageen, essentieel voor de structuur van bindweefsel (huid) en kraakbeen, is sterk afhankelijk van voldoende zwavel. Zwavel verzorgt de disulfidebruggen, die voor structuur en elasticiteit zorgen. Bij tekorten worden de weefsels minder flexibel, met als gevolg: verstijving van spieren, de vorming van rimpels in de huid en de afname van de elasticiteit van weefsels. Ook is zwavel essentieel bij vele ontgiftingsprocessen in het lichaam. Het is onderdeel van cysteïne, het bepalende aminozuur in glutathion.

Wil je meer weten over de hoge kwaliteit MSM Google dan naar NuTraMSM.

Neem contact met ons op:
HEB JE VRAGEN OVER MAGNESIUM DAN KUN JE BELLEN OP DINSDAG T/M DONDERDAG TUSSEN 13:30 EN 16:30 UUR.
TELEFOON: + 31 (0) 320 419 822

Sluit Menu
×

Winkelmand