BIO-Natriumbicarbonaat – 3,5 kg

18.45

DE ZUIVERSTE 100% NATUURLIJKE  BIO-NATRIUMBICARBONAAT.
Onze pure natriumbicarbonaat komt uit een zuivere bron in Azië. Net als onze magnesium is deze van onovertroffen kwaliteit.
De bron is onaangetast door industriële of menselijke vervuiling. 100% natuurlijke natriumbicarbonaat (Food kwaliteit) heeft hier zijn oorsprong.
Gegarandeerd vrij van aluminium, zware metalen en andere belastende stoffen. 

BIO-natriumbicarbonaat .
– Ondersteund de magnesium opname. – Regelt het zuur-base-evenwicht van ons lichaam (ontzuren). – Ontgift (Detox) en voert afvalstoffen af. – Ondersteunt het afweersysteem.

Natriumbicarbonaat wordt geleverd  in een plastic pot (Food kwaliteit en vrij van BPA) met goed afsluitbaar deksel. Het poeder blijft daardoor lang houdbaar.

Categorie:

Beschrijving

BIO-NATRIUMBICARBONAAT.

– Ondersteund de magnesium opname.
– Regelt het zuur-base-evenwicht van ons lichaam (ontzuren)
– Ontgift (Detox) en voert afvalstoffen af.
– Ondersteunt het afweersysteem.

Natriumbicarbonaat is een lichaamseigen stof, wat voldoende aanwezig moet zijn in het lichaam om de zuurbalans in evenwicht te houden.
Het is ook deze levensreddende stof die op iedere intensive-care afdeling aanwezig moet zijn om bij patiënten met shock en groot bloedverlies toe te dienen.
Als de balans van natriumbicarbonaat in het bloed niet snel in orde wordt gebracht kan iemand snel sterven.

Naast deze levensreddende toepassing wordt het slechts zelden door de reguliere geneeskunde gebruikt terwijl het een van de beste én goedkoopste medicijnen zou kunnen zijn.

Natriumbicarbonaat wordt in de volksmond ook wel zuiveringszout genoemd vanwege de zuiverende werking en het in balans brengen van de zuurgraad (Ph waarde) in het lichaam.
Natriumbicarbonaat wordt ook o.a. toegepast als zuurteregelaar in voedingsmiddelen, stabilisator en rijsmiddel (vandaar de bijnaam baking soda).
Hieronder vind je een opsomming hoe je natriumbicarbonaat voor je gezondheid kunt gebruiken. Op het internet vind je vele toepassingen voor in huis, tuin en keuken.

Onze natriumbicarbonaat is zeer zuiver en vrij van aluminium en andere belastende stoffen, een belangrijke voorwaarde voor je gezondheid.

TRANSDERMALE TOEPASSING VAN BIO-NATRIUMBICARBONAAT.

Gebruik.
Ontgiften en Detox: Als toevoeging bij een Himalaya magnesium voetbad of ligbad. Natriumbicarbonaat zorgt ervoor dat de magnesium nog sneller naar de cellen wordt gebracht. Een bijkomend voordeel is dat natriumbicarbonaat een zuiverend en Detox effect heeft. Zo versterken ze elkaar

Voeg 25 gram (ca 1 eetlepel) natriumbicarbonaat toe aan een magnesium voetbad en circa 100/250 gram aan een magnesium ligbad. Aanbevolen watertemperatuur ligt tussen de 37 en 40 graden.

__________________________________

ORALE TOEPASSING VAN NATRIUMBICARBONAAT.

Zuur base (PH)  zuur-base-evenwicht in balans brengen.
Doe een halve theelepel in een glas water en roer goed. Neem dit ‘s ochtends na het opstaan en ‘s avonds in voor het naar bed gaan. Zo breng je de zuurverhouding weer in balans. Dit is belangrijk bij allerlei ziekten die ontstaan vanuit een verzuurde staat van het lichaam.

Doe dit niet langer dan een week achter elkaar.
Raadpleeg eerst een arts voordat je met regelmaat langdurig natriumbicarbonaat gaat gebruiken.

Maagzuur.
Doe een halve theelepel in een glas water, roer goed en drink dit als je maagzuur hebt.

Ingrediënten: 100% BIO-natriumbicarbonaat uit de zuiverste bron ter wereld.

Natriumbicarbonaat voor je darmen en brandend maagzuur.

Natriumbicarbonaat werkt bij verschillende maag-darmproblemen, zoals een opgeblazen gevoel en maagzuur. Je darmen reageren namelijk vaak op een verstoring van de zuur-baseverhouding. Brandend maagzuur ontstaat onder andere bij een tekort of teveel aan maagzuur. Natriumbicarbonaat stabiliseert de zuur-baseverhouding, waardoor je minder tot geen last meer hebt van brandend maagzuur. Neem bijvoorbeeld maximaal één theelepel zuiveringszout met 250 ml water in. Ook een opgeblazen gevoel kun je op deze manier verminderen.

Slechte adem.

Onzeker over je adem? De oorzaak van slechte adem ligt vaak bij de bacteriën achter op je tong. Gelukkig bestrijd je deze bacteriën makkelijk met mondwater. Maak mondwater door één theelepel natriumbicarbonaat op te lossen in een glas water.

Bij keelpijn.

Om zo snel mogelijk van keelpijn af te komen, is gorgelen met natriumbicarbonaat en water een optie. Doe één eetlepel natriumbicarbonaat, één eetlepel bruine suiker en één eetlepel keukenzout in een glas water. Gorgel hiermee driemaal per dag. Het mengsel smaakt misschien wat vies maar je keelpijn zal verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Neem contact met ons op:
HEB JE VRAGEN OVER MAGNESIUM DAN KUN JE BELLEN OP DINSDAG T/M DONDERDAG TUSSEN 13:30 EN 16:30 UUR.
TELEFOON: + 31 (0) 320 419 822

Sluit Menu
×

Winkelmand