voor 16:30 besteld is morgen in huis (NL) | Klantenservice (+31) 0320 410 902

wederverkoper worden?

Verkoop een top product!

Ben je een professional en wil je ook de beste magnesium verkopen?

Wij vinden het geweldig je als wederverkoper te kunnen verwelkomen. Je zult er geen spijt van hebben. Wij leveren altijd uit voorraad en zeer snel.
Lees hieronder even hoe het werkt en dan kan je vaak binnen een een dag al aan je klant gaan leveren

Himalaya magnesium

Twee simpele stappen

  • Als je wederverkoper wilt worden meld je dan aan via de aanmeld-button hieronder.
  • Zodra je aanvraag is goedgekeurd krijg je van ons een e-mail met de bevestiging en je inloggegevens. Dan is het een kwestie van inloggen en kan je je bestelling plaatsen, zo gemakkelijk is het. Je orderhistorie en je facturen kan je altijd terugvinden in je account pagina.

Als u op de button klikt komt u op onze website: www.magnesium-minerals.nl

Himalaya magnesium en Ecocert

Himalaya magnesium is een nieuw merk in Nederland en Europa. Het wordt vanaf begin 2016 al in een aantal landen verkocht en gedistribueerd door Magnesium & Minerals in Lelystad.

Na 2 jaar Regenesis magnesium (Zechstein magnesium) te hebben verkocht werd het tijd voor een werkelijk 100% natuurlijk product wat elke vorm van kritiek betreffende zuiverheid, puurheid en ecologische verwerking kan doorstaan. De consument herkent kwaliteit en zal de relatie met Himalaya zout snel leggen. Marketing en verkoop technisch heeft het ook grote voordelen omdat je als wederverkoper een uniek product kunt verkopen wat van zeer hoge kwaliteit is.

ECOCERTCosmos

COSMOS NATURAL certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard.

Himalaya magnesium is niet zomaar een merk ergens uit Tibet, het is een TOP product wat voldoet aan de hoogste eisen. Het keurmerk EcoCert COSMOS is voor de kenner een garantie voor de hoogste kwaliteit.

Door de unieke winning en de 100% natuurlijke samenstelling heeft Himalaya magnesium als enige het onafhankelijk keurmerk EcoCertCOSMOS Gekregen.
Dit keurmerk staat garant voor de kwaliteit vanaf de bron tot aan de levering is het flesje. Alle facetten worden daarin meegenomen zoals: is de winning ecologisch verantwoord? Is het een 100% natuurlijk product zonder chemische verwerking en of raffinage? Zijn de ruwe materialen vrij van belastende stoffen en/of zware metalen? Voldoet de hygiëne en het water aan de hoogste Europese normen? Zijn de sociale en werkomstandigheden ruim voldoende?
EcoCert COSMOS controleert alles vanaf de bron tot het transport tot de verwerking in ons bedrijf. Je kunt zeker zijn van het beste product wat leverbaar is.

De ontdekking van Himalaya magnesium
Na een reis in Nepal, Tibet e.a. landen rond het Himalaya gebergte ontdekten wij een aantal bronnen waar de lokale mensen magnesium uit haalden. Zij noemen dat levenswater en dit water borrelt spontaan uit de bodem en vormt relatief kleine bronnen met een zeer hoge concentratie zeer zuiver magnesiumzout.
Na wat verder vragen kwamen we bij een klein supermodern fabriekje onder leiding van een  Amerikaan (dat verwacht je daar echt niet). Hij laat het ruwe pure magnesiumzout verzamelen, drogen en verdampen en maakt er daarna vloeibare 31% en 47 % vaste magnesium van. Hij verwerkt (veel handmatig) alleen een zeer hoge kwaliteit magnesium.

Een vrij simpel proces maar je moet er wel de zuivere basis producten voor hebben. Tot onze grote verbazing is het niet nodig de ruwe magnesium te zuiveren, dat is al op een natuurlijke wijze door het poreuze gesteente gedaan, het wordt alleen gefilterd om fijn zand e.d. te verwijderen. Het fabriekje levert in principe alleen food grade magnesium voor de regio (haccp – USDA Food Safety and Inspection Service) en is GMP en ISO gecertificeerd.
Je kunt absoluut spreken van een 100% natuurlijk product, zeer puur en zuiver en op ecologische wijze gewonnen, verwerkt en vervoerd naar Nederland. De productie is nog niet hoog omdat er maar 6 maanden magnesium gewonnen kan worden. De bronnen liggen op ca. 4 kilometer hoogte en het is er in de herfst tot het voorjaar niet te werken.

Wij hebben uiteraard monsters naar Nederland meegenomen en laten testen door het laboratorium Nedlab en ook zij zijn onder de indruk van de hoge zuiverheid van het product en het extreem lage gehalte aan belastende stoffen of zware metalen. De meeste waarden liggen rond 0,1 ppm tot maximaal 1 ppm (parts per million).
Dit zijn waarden die vér onder de eisen liggen die de overheid aan voedingssupplementen stelt (HACCP), en dus zeker aan de norm voor EU cosmetische richtlijnen (directive 76/768/EEC) voldoen.

The purest Magnesium in the World.
Dat horen wij wel meer en wie gelijk heeft laten we maar in het midden. Maar een feit is dat het gebied aan de noordkant van het Himalaya gebergte (Tibet)  is het minst vervuilde gebied ter wereld met de laagste bevolkingsdichtheid ter wereld (1,2 mensen per vierkante kilometer). De lucht is puur, het water is puur , je kunt gewoon uit de bronnen drinken en de bodem is niet vervuild. Wat zijn nog betere omstandigheden voor de meest zuivere magnesium ter wereld? De magnesiumbronnen liggen op ca. 4 kilometer hoogte in een gebied waar dus nauwelijks mensen wonen. In tegenstelling tot Himalaya zout betreft het hier geen massa industrie.

Eco friendly and environmental friendly.
Himalaya magnesium houdt rekening met het milieu, er treden zoals bij de winning van magnesium in Nederland geen grondverzakkingen op. Er wordt geen kanaalwater voor de winning gebruikt, de grond is niet vervuild, het grondwater is niet aangetast en er hoeft niet gezuiverd te worden,
Het fabriekje heeft voor de verwerking hypermoderne apparatuur en er wordt zeer schoon gewerkt, en dat moet ook wel want veel van de magnesium wordt verkocht aan de lokale voedingsindustrie.

Echte geborgde kwaliteit en onafhankelijke analyses.
In Tibet worden voor en na de winning de ruwe magnesiumzouten door een onafhankelijk laboratorium getest.
Iedere Batch wordt in Nederland onder strenge voorwaarden door het onafhankelijk laboratorium Nedlab op puurheid, zuiverheid en belastende stoffen gecontroleerd. De Himalaya magnesium producten zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij. Bij de keuze van de verpakkingsmaterialen van onze partners en toeleveranciers eisen we de hoogste kwaliteit. De verpakkingen voor de producten zijn dan ook altijd van food kwaliteit en BPA vrij.

Himalaya is een handelsmerk van Magnesium & Minerals.


Onze magnesium producten worden afgevuld volgens de Good Manufacturing Practices norm (goede manier van produceren) of GMP is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.

Bij GMP gaat het er om, dat nauwkeurig is vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproduct gecontroleerd en wordt het proces precies bijgehouden op het zogenaamde bereidingsprotocol. Mocht er achteraf toch iets mis blijken te zijn met een bepaalde partij, dan kan men altijd achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn, enzovoort.

Wij gaan voor kwaliteit en doen wat we beloven, en investeren graag in een langdurige samenwerking met onze klanten. Omdat wij hebben ervaren dat zich dat terugbetaalt, juist ook voor onze klant.

Van al onze producten wordt na aankomst in Nederland een monster genomen en gestuurd naar NedLab voor een onafhankelijke analyse.  is een van Europa’s grootste en meest gerenommeerde laboratoria voor diervoeding , de menselijke voeding en farmaceutische industrie. In deze laboratoria worden onze monsters geanalyseerd met behulp van de meest geavanceerde en moderne technieken.

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Sluit Menu

De waardering van www.himalayamagnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 199 reviews.

×

Winkelmand